Категорія: Новини
Знижка 3% на всі замовлення
Тільки 10.09.25 до 17:00 діє знижка 3% на будь-яке замовлення, оформлене на сайті з доставкою [...]
03
Вер
Вер
Як збільшити прибутковість у HoReCa: 7 ефективних стратегій на 2025 рік
2024-й став роком «тонкого налаштування» для HoReCa: виручка сектору зросла, середній чек піднявся через інфляційний [...]
22
Сер
Сер
Новий рівень ефективності в HoReCa: інновації 2025, які варто впровадити
Які ресторанні інновації дійсно працюють в Україні: огляд трендів 2025 Глобальна виставка Gulfood 2025 у [...]
27
Лип
Лип
Тренди HoReCa 2025: що змінюється в ресторанному бізнесі України?
Ресторанний бізнес завжди відображає настрої та потреби суспільства, і 2025 рік не є винятком. Українська [...]
04
Бер
Бер
Хрустка картопля фрі в паніровці: Рішення, що змінює бізнес
У світі фаст-фуду кожна деталь має значення. Якість картоплі фрі – один із ключових факторів, [...]
07
Лют
Лют
Тренди та прогнози у готельно-ресторанному бізнесі 2025 року: аналіз дослідження BAUM + WHITEMAN
Про BAUM + WHITEMAN BAUM + WHITEMAN – провідна міжнародна консалтингова компанія у сфері ресторанного [...]
06
Лют
Лют