Категорія: Новини

Знижка 3% на всі замовлення

Тільки 10.09.25 до 17:00 діє знижка 3% на будь-яке замовлення, оформлене на сайті з доставкою [...]

Як збільшити прибутковість у HoReCa: 7 ефективних стратегій на 2025 рік

2024-й став роком «тонкого налаштування» для HoReCa: виручка сектору зросла, середній чек піднявся через інфляційний [...]

Новий рівень ефективності в HoReCa: інновації 2025, які варто впровадити

Які ресторанні інновації дійсно працюють в Україні: огляд трендів 2025 Глобальна виставка Gulfood 2025 у [...]

Тренди HoReCa 2025: що змінюється в ресторанному бізнесі України?

Ресторанний бізнес завжди відображає настрої та потреби суспільства, і 2025 рік не є винятком. Українська [...]

Хрустка картопля фрі в паніровці: Рішення, що змінює бізнес

У світі фаст-фуду кожна деталь має значення. Якість картоплі фрі – один із ключових факторів, [...]

Тренди та прогнози у готельно-ресторанному бізнесі 2025 року: аналіз дослідження BAUM + WHITEMAN

Про BAUM + WHITEMAN BAUM + WHITEMAN – провідна міжнародна консалтингова компанія у сфері ресторанного [...]

Вернутися назад